Nem lennék szimpatikus a tanárnak, vagy csak szimplán 'beskatulyázott'?
Van egy tanár az egyetemen, aki már az előző szemeszterben is tanított. Előző vizsgaidőszakban megajánlotta a jegyet, majd megkérdezte, hogy szeretnék e javítani (3-as lett). Akkor a vizsgákkal el voltam havazva, így megköszöntem a lehetőséget és nemet mondtam.
Azóta akárhány beadandót írtam (nem csaptam össze, sokat foglalkoztam velük) és akárhány szóbeli vizsgáján voltam, mindig 3-ast adott. Se jobbat, se rosszabbat.
Érdekes, mert a többi tanártól 4-eseket, 5-ösöket kaptam, csak ő ilyen aranyos. A többieknek nem tudom, milyen jegyeket ad.
Lehet, hogy azért ilyen, mert előző félévben nem javítottam, valamint észre vette, hogy egyik előadásán forgattam a szemem? (:D) Kis létszámú csoportól van szó, és emlékszik az arcokra, nevekere, mindenre...
A legtöbb tanár el se olvassa a beadandókat, csak ellenőrzik a terjedelmet és a formai követelményeket.
Amúgy lehet szólni a tanárnak, hogy szeretnél visszamenni javítani. Másodszorra csak nem hármasod lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!