Az angol nyelvi előkészítő évfolyamon milyen tantárgyak lesznek? És mennyi füzet kell?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most megyek majd gimnáziumba és szeretném tudni hogy mennyi vagy milyen füzet kell nyeken az iskola oldalán nem találom erre a választ ezért írtam itt. Köszönöm!2016. júl. 7. 12:13
1/2 anonim válasza:
Szia!
Főként nyelvóráid lesznek, mellette szintentartó magyar, matek, töri, infó, föci, művészeti tárgyak, illetve iskolától függően előfordulhat még második nyelv is. Az angolra szánj több füzetet, szótárat, mappát (!), mert nagyon sok fénymásolatot fogtok kapni. A többi tantárgyra szerintem bőven elég egy-egy nagyalakú füzet. Érdemes előre beszerezni egy jó kis szótárat is, ha nincs otthon.
De ne aggódj, az első héten mindig mindent elmondanak, én nem is szoktam hamarabb bevásárolni :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2016. júl. 7. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!