Veres Pálné Gimnázium NYEK-es tagozatáról szeretnék információt. Milyen színvonalú az angol nyelvoktatás? Kérem, olyas valaki írjon, aki odajár (t), vagy jól ismeri. Honnan indul a képzés, milyen szintről?
Kezdőről indul a második nyelv, az első nyelv (angol vagy német) haladóról.
Viszonylag erősek a nyelvoktatók, bár inkább a latin nyelvekben (francia, angol, olasz).
Amúgy végül a Veres Pálnét választod? Emlékszem, hogy volt kérdésed a Madáchos szóbeliről, azért kérdezem. :)
sziasztok, én nyekre járok, idén kezdtem. nagyon jó a nyelvoktatás, rengeteget fejlődött mindenki, és azok, akik év elején nem tudtak semmit angolul, most olyan szinten vannak, mint mi voltunk év elején!
Mi is rengeteget haladtunk, nőtt a szókincsem, biztosabb a tudásom, jobb lett a beszédkészségem sokkal, a nyelvtan nagyon jól megy mindenkinek... úgyhogy jó választás volt ide jönni. azon kívül nagyon szeretek ide járni, jó a hangulat, a közösség, tanárokat is jókat kaptam, úgyhogy nagyon örülök, hogy ide járhatok.:)
hogy ment a szóbeli?:)
jó ofőt kaptok jövőre amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!