Az ELTE-nek melyek azok kollégiumai, ahol ha tusolok nem látják meg a kukimat?
Figyelt kérdés
NEM troll kérdés!
Középiskolában 9.-ben a koleszben amikor tusoltam, akkor be lehetett látni a tuskabinokba, és nekem ezzel kapcsolatban negatív élményeim lettek.
Ezért másodiktól negyedikig magán lakásban voltam, ahol a tusoló teljesen el volt szeparálva, így ott nem láthatták meg a kukimat. Nyugodtam és békében tusolhattam.
Szeptembertől több mint valószínű, hogy az ELTE-BTK-ra fogok menni. Mivel látom, hogy van egy csomó kollégium, ezért érdekel, hogy melyik az ahol ha tusolok, akkor nem bírják látni a kukimat.
2016. júl. 4. 16:55
11/17 anonim válasza:
Tudtommal a Kőrösiben 2 szobához van egy fürdőszoba, a többiben pedig közös van a folyosó végén. De amúgy teljesen mindegy mit jelölsz be első helyen, oda fognak rakni, ahol van hely. Én a Nagytétényit meg se jelöltem és mégis oda vettek fel XD A Kőrösi olyan jó, hogy mindenki oda akar kerülni, úgyhogy abban ne reménykedj nagyon.
12/17 anonim válasza:
Ja és azt se felejtsd el, hogy az ELTE kolikban mindenféle szakokról vannak emberek. Én BTKn-t tanáris vagyok és két évfolyamtársam lakott csak a koliban rajtam kívül, totál más emeleteken. Illetve lehet, hogy többen voltak, de egyetemen úgysem ismersz meg mindenkit a szakodról, ELTE BTK-n meg az biztos hogy nem. Akit meg csak látásból ismersz (mert egy folyosón vagytok és egy helyed zuhanyoztok) az miért szekálna? Ebbe gondolj bele, és nyugodj meg. Megértem, hogy traumatikus élményeid vannak, de ez egyetem, ide felnőtt emberek járnak.
13/17 anonim válasza:
Sok a meleg is ,jobb ha tényleg óvatos vagy !
14/17 anonim válasza:
Neked ennyi idősen még kukid van? Nekem 19 évesen már f...om volt, nem kukim :D :D
15/17 anonim válasza:
Most nem azért mondom de a gimnofóbia, a meztelenségtől való félelemmel igazán lehetne kezdeni valamit. Nem tudom mit csináltak veled középsuliban, de felejtsd el. Légy férfi, férfi nem szégyenlősködik más férfiak előtt. Ha lenne sorkatonaság oda is függönyt vinnél? Ott 50 férfi zuhanyzik együtt. Ezt a meleg dolgot is illene elfelejteni, az öltözőket, zuhanyzókat nem szexuális orientáció alapján építik, különítik el.
16/17 anonim válasza:
Mmmm, friss husi! Melyik koliba jössz? :D
17/17 anonim válasza:
Metélve vagy vagy miért szégyenlősködsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!