Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az ELTE-nek melyek azok...

Az ELTE-nek melyek azok kollégiumai, ahol ha tusolok nem látják meg a kukimat?

Figyelt kérdés

NEM troll kérdés!

Középiskolában 9.-ben a koleszben amikor tusoltam, akkor be lehetett látni a tuskabinokba, és nekem ezzel kapcsolatban negatív élményeim lettek.

Ezért másodiktól negyedikig magán lakásban voltam, ahol a tusoló teljesen el volt szeparálva, így ott nem láthatták meg a kukimat. Nyugodtam és békében tusolhattam.

Szeptembertől több mint valószínű, hogy az ELTE-BTK-ra fogok menni. Mivel látom, hogy van egy csomó kollégium, ezért érdekel, hogy melyik az ahol ha tusolok, akkor nem bírják látni a kukimat.

2016. júl. 4. 16:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
wtf
2016. júl. 4. 17:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal az összes.
2016. júl. 4. 17:57
 3/17 A kérdező kommentje:

# 2

Az összes?

Akkor egyik sem néz ki mondjuk így:

[link]

Mert az ilyenekbe ha benéznek akkor látják fütyimet.

Olyat akarok ahol valahogy így el van szeparálva:

[link]

2016. júl. 4. 18:10
 4/17 anonim ***** válasza:
99%
Nem szoktuk az ELTE koliban a kukikat nézni. Aki oda jár, annak már ugyanis nem kukija szokott lenni, hanem fa.sz.a.
2016. júl. 4. 21:43
 5/17 A kérdező kommentje:

Hát... De én azért félek. Úgyis vannak szélsőségesek, ha nem is max 1 vagy 2 mindig akad.

Tehát te tudod milyenek a tusolók? Melyik kollégiumban vagy?

Ez fontos. Mert amikor bántottak, akkor a verekedést meg a lelki terrort még lehet überelni, de a tusolóban már amik néha történtek azok tényleg túlmentek mindenen. Ezért fontos, hogy megfelelő tuskabin legyen a koleszben.

2016. júl. 4. 22:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél te zuhanyfüggönyt, és szereld fel magadnak, ha ennyire szégyenlős vagy. Vagy menj albérletbe.
2016. júl. 5. 00:14
 7/17 A kérdező kommentje:

Az albérlet az ki van zárva Budapesten, annyi pénzem azért nincsen.

Ha viszek zuhanyfüggönyt és felszerelem akkor nem fognak kineveti vagy csúfolni?

Nem lesz olyan, hogy akkor dacból letépik majd a függönyt és mindenki majd leskelődni fog, mert tudják, hogy engem ez nagyon zavar?

2016. júl. 5. 01:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemre felnőtt emberek járnak, ahol már nem egymás szivatásán jár mindenki esze. A farkad senkit nem fog érdekelni, minden férfinek van, mi olyan érdekes a másikéban? Az egyetem és a középiskola között hatalmas különbség ez, hogy felnőttként vagy gyerekként viselkednek a társaid.
2016. júl. 5. 03:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Elte koliban laktam most egy évig, és úristen, hát nagyon nincs ilyen, mint amit leírsz. Nálunk ez a viselkedés már középiskola vége felé is nagyon gáz volt, nem tudom, te hova jártál. Én a Nagytétényi koliban voltam és nem volt zuhanyfüggöny, de a 3 zuhanyzóból kettőn volt karnis, és azokra tudtunk rakni. De a harmadik zuhanyzóban se lestük, hogy ki van ott. Meg amúgy ez nem középsulis koli, nem fogtok sorban állni a zuhanyzónál, mivel mindenki máskor zuhanyzik; én a legtöbbször egyedül zuhanyoztam ilyen 11-12 felé este, vagy szobatársaimmal befoglaltuk a három zuhanyzót, és akkor megint nem volt ott senki. És ez a koli elvileg a legrosszabb az ELTE kolik között, úgyhogy ennél csak jobb dolgod lehet.
2016. júl. 5. 13:03
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez megnyugtató volt.

Esetleg azt nem tudjátok véletlenül, hogy melyek azok a kollégiumok, amelyeknél minden szobához tartozik egy fürdő? Vagy ilyen nincs?

2016. júl. 5. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!