Az ELTE-nek melyek azok kollégiumai, ahol ha tusolok nem látják meg a kukimat?
NEM troll kérdés!
Középiskolában 9.-ben a koleszben amikor tusoltam, akkor be lehetett látni a tuskabinokba, és nekem ezzel kapcsolatban negatív élményeim lettek.
Ezért másodiktól negyedikig magán lakásban voltam, ahol a tusoló teljesen el volt szeparálva, így ott nem láthatták meg a kukimat. Nyugodtam és békében tusolhattam.
Szeptembertől több mint valószínű, hogy az ELTE-BTK-ra fogok menni. Mivel látom, hogy van egy csomó kollégium, ezért érdekel, hogy melyik az ahol ha tusolok, akkor nem bírják látni a kukimat.
Hát... De én azért félek. Úgyis vannak szélsőségesek, ha nem is max 1 vagy 2 mindig akad.
Tehát te tudod milyenek a tusolók? Melyik kollégiumban vagy?
Ez fontos. Mert amikor bántottak, akkor a verekedést meg a lelki terrort még lehet überelni, de a tusolóban már amik néha történtek azok tényleg túlmentek mindenen. Ezért fontos, hogy megfelelő tuskabin legyen a koleszben.
Az albérlet az ki van zárva Budapesten, annyi pénzem azért nincsen.
Ha viszek zuhanyfüggönyt és felszerelem akkor nem fognak kineveti vagy csúfolni?
Nem lesz olyan, hogy akkor dacból letépik majd a függönyt és mindenki majd leskelődni fog, mert tudják, hogy engem ez nagyon zavar?
Köszönöm, ez megnyugtató volt.
Esetleg azt nem tudjátok véletlenül, hogy melyek azok a kollégiumok, amelyeknél minden szobához tartozik egy fürdő? Vagy ilyen nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!