Fizetés nem teljesített kreditekért?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy az egyetemen (Metropolitan E.) nem teljesített krediteim vannak, amik után ugyebár fizetni kell, eddig tiszta, viszont én szeptembertől meg akarom szüntetni a hallgatói jogviszonyom az iskolával.
A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben is ki kell-e majd fizetnem a kreditdíjat (8500Ft/kredit...) vagy meg lehet ezt valahogy "úszni"?
Aki volt már hasonló v pont ilyen helyzetben és válaszol, annak megköszönöm.
2016. júl. 2. 20:25
1/2 anonim válasza:
Amennyiben sok pénzről van szó, akkor behajthatják, ha kevesebb összegről, akkor addig nem hiszem, hogy foglalkoznak vele, amíg újra be nem kerülsz a felsőoktatásba.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát sajnos elég "szép" összeg jön ki, ha kreditenként 8500 forintjával számolom. :( Majd' lefordultam a székről, amikor utánanéztem h mennyibe fáj egy kredit..
Borsos ára lesz akkor a felelőtlenségemnek:(
2016. júl. 3. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!