Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha fogtechnikusi felvételin a...

Ha fogtechnikusi felvételin a fogszínskála összehasonlítást elvétettem attól még felvehetnek? :S

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 17:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szia! bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok. =$ én is fogtechnikus OKJ-re jelentkeztem, és 2 hét múlva megyek alkalmasságira ("manuális készségfelmérés"). El tudnád mondani, hogy miket kellett csinálnod? Kérdezgettek is, h miért ide jelentkeztél, stb? előre is köszi! 18L :)
2010. jún. 4. 15:30
 2/17 A kérdező kommentje:

rajzolni kellett,fogszín felismerés,viaszból egy fog kifaragása,egy fog összerakása mozaikokból

ennyi :)

2010. jún. 8. 12:11
 3/17 A kérdező kommentje:

ja és sok sikert

amúgy engem sajnos nem vettek fel:(

2010. jún. 8. 12:11
 4/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ! =) A rajz hogy zajlott? Megadják pontosan, hogy melyik fogat kell? És a részeit is be kell írkálni, meg ilyenek? Keresztmetszet?
2010. jún. 8. 17:59
 5/17 A kérdező kommentje:
egy egyszerű gagyi rajz volt egy fogról...semmit nem kellett beleírni.
2010. jún. 10. 06:56
 6/17 A kérdező kommentje:

amúgy te hova jelentkeztél ha megkérdezhetem?

majd légyszi írd meg az eredményt:)

2010. jún. 10. 06:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Budapesten az Fogtechnikus Ipartestület OKJ-ss képzésére, mert. Pesten ezen kívül még 1 helyen indítanak ilyen képzést, a Práter utcai suliban, de annak lekéstem a jelentkezését.. :$ Majd megírom. =) köszi a segítséget. =)
2010. jún. 10. 10:36
 8/17 A kérdező kommentje:
na igen én a práter utcaiba jelentkeztem...nem is tudtam h van másik suli:( pedig akkor tuti oda is jelentkeztem volna..na mind1..így megyek az ország másik felébe :D
2010. jún. 10. 15:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Szia! Na szóval kaptunk egy kérdőívet, voltak rajta ilyen általános műveltséget felmérő kérdések(pl Mikor csatlakoztunk az EU-hoz, mi MO államformája?), aztán a szakmához kapcsolódóak( pl Milyen tulajdonságokra van szüksége egy fogtechnikusnak?) meg ilyen vicceskedős kérdések... xD (pl: MO és Ausztria határán lezuhan egy repülő. Hol temetik el a túlélőket? ) khm... xD

Aztán kaptunk egy fénymásolt fograjzot, amit le kellett rajzolnunk. Aztán egy kb 5 cm magas gipsz fogat, amit gyurmából kellett lemásolni. Az összesre volt másfél óra. Majd jövő héten értesítenek. Szerintem jól sikerült. Azt mondta a ffi, h mi már a második blokk vtunk, mert ebben ez évben vt már egy csoport. Remélem felvesznek. De amúgy mi is beszéltünk Práter utcával és sztem azért év elején még megkérdezhetnéd, h van e kiesés, mert nekünk azt mondták, h szokott lenni, és akkor betehetnek a kiesők helyére!

2010. jún. 20. 14:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Felvettek =D Már meg is jött a levél. =)
2010. jún. 21. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!