Ha fogtechnikusi felvételin a fogszínskála összehasonlítást elvétettem attól még felvehetnek? :S
rajzolni kellett,fogszín felismerés,viaszból egy fog kifaragása,egy fog összerakása mozaikokból
ennyi :)
ja és sok sikert
amúgy engem sajnos nem vettek fel:(
amúgy te hova jelentkeztél ha megkérdezhetem?
majd légyszi írd meg az eredményt:)
Szia! Na szóval kaptunk egy kérdőívet, voltak rajta ilyen általános műveltséget felmérő kérdések(pl Mikor csatlakoztunk az EU-hoz, mi MO államformája?), aztán a szakmához kapcsolódóak( pl Milyen tulajdonságokra van szüksége egy fogtechnikusnak?) meg ilyen vicceskedős kérdések... xD (pl: MO és Ausztria határán lezuhan egy repülő. Hol temetik el a túlélőket? ) khm... xD
Aztán kaptunk egy fénymásolt fograjzot, amit le kellett rajzolnunk. Aztán egy kb 5 cm magas gipsz fogat, amit gyurmából kellett lemásolni. Az összesre volt másfél óra. Majd jövő héten értesítenek. Szerintem jól sikerült. Azt mondta a ffi, h mi már a második blokk vtunk, mert ebben ez évben vt már egy csoport. Remélem felvesznek. De amúgy mi is beszéltünk Práter utcával és sztem azért év elején még megkérdezhetnéd, h van e kiesés, mert nekünk azt mondták, h szokott lenni, és akkor betehetnek a kiesők helyére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!