Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tanultam semmit szóbeli...

Nem tanultam semmit szóbeli érettségire és holnap kezdődik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 16:07
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
57%
Végül is hogy sikerült?
2016. jún. 25. 10:07
 42/50 A kérdező kommentje:
négyesek lettek de lett egy ötös is :) nagyon boldog vagyok ;)
2016. jún. 25. 18:04
 43/50 anonim válasza:
0%
a matekod nagyon gáz volt ,mik voltak ( kb )?
2016. jún. 26. 17:26
 44/50 A kérdező kommentje:
Nem lett olyan gáz négyes (64%) lett. Bár elég sok hülyeséget elrontottam szóval simán lehetett volna olyan 75 százalék is vagy több is ha jobban odafigyelek. Azért elégedett vagyok, mert mikor megnéztem a neten a megoldásokat akkor nagyon rossznak éreztem meg elsőre a tanár azt mondta h olyan 55% körül van a ceruzás javítása, de aztán mégiscsak több pontom lett. Az első felében 22 pontom lett a második részeben meg 42.
2016. jún. 27. 20:20
 45/50 A kérdező kommentje:
*részében
2016. jún. 27. 20:21
 46/50 A kérdező kommentje:
Am azt mondták h a mostani matek érettségi nem volt nehéz ezt én is aláírom de akkor is oda kell figyelni és mindent tudni h hol van a függvénytáblázatban.
2016. jún. 27. 20:22
 47/50 A kérdező kommentje:
Egyébként kombinatorika, valószínűségszámítás , statisztika, koordináta geometria, függvények, egyenletek, egyenlőtlenségek, sorozatok, logika, gráfok asszem ezek voltak de még biztos volt más feladat is de most csak ezek jutottak eszembe.
2016. jún. 27. 20:31
 48/50 anonim ***** válasza:

Az első lépés most az, hogy próbáld megnyugtatni magad, mert a pánik nem segít a koncentrálásban. Gondolj arra, hogy még van időd átnézni néhány fontos témát, még ha nem is tudsz mindent megtanulni egy éjszaka alatt.

Kezdd azzal, hogy gyorsan átlapozod az anyagokat, és próbálod megérteni a lényeget. Különösen figyelj azokra a témákra, amelyekről úgy érzed, hogy valószínűleg kérdezni fognak. Ha vannak jegyzeteid, akkor azokat is érdemes átnézni, mert gyakran tartalmazzák a legfontosabb információkat.

Próbálj meg egy-egy témakörön gyorsan átfutni, és ha valamit nem értesz, ne időzz el rajta túl sokáig, mert most az idő a legnagyobb ellenséged. Ha van olyan téma, amiről már hallottál korábban, azzal érdemes többet foglalkozni, mert valószínűleg könnyebb lesz felidézni. Ha van valaki, aki tud segíteni, kérd meg, hogy kérdezzen ki néhány alapvető dolgot, hogy lásd, mennyit sikerült rögzítened.

És ami talán a legfontosabb: próbálj aludni legalább egy keveset, mert a pihent agy jobban teljesít. Ha nem is érzed magad teljesen felkészültnek, a pihenés segít, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból holnap. Az érettségi egy kihívás, de nem a világ vége. Sok sikert!

szept. 1. 14:13
 49/50 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, egy pár évvel elkéstél :) De reméljük azóta sikerült az érettségi a kérdezőnek. Élménybeszámolót kérünk!
szept. 1. 16:05
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
49 - Tudom, de hátha másnak segítség.
szept. 1. 16:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!