Manó1235 kérdése:
Lemaradt a bizonyítványról a 6. ik tárgyam?
Figyelt kérdés
Érettségiztem 2014-ben sajnos a matek nem sikerült tehát akkor törzslapot kaptam, most a matekot is megcsináltam de nekem még 6.ik tárgynak felvolt tüntetve a törzslapon a rajz is, és amit most kaptam, a bizonyítványban meg lemaradt a rajz. Ha bemegyek a kormányhivatalba ( azon keresztül jelentkeztem érettségire) beírják nekem ugye? Törzslapon rajta van csak nem dobják ki gondolom.2016. jún. 18. 17:36
1/3 anonim válasza:
A bizonyítványba csak öt tárgyat írnak bele, a többi csak törzslapon van...
2/3 anonim válasza:
Nemcsak 5 hely van, elvileg lehetne új bizonyítványt írni neked, de nem biztos, hogy hajlandók. Próbáld meg.
3/3 anonim válasza:
Az első válasz butaság. Törzslapkivonatot kaptál egyébként, mert a törzslapot nem adják ki. Jobb lett volna az átvételkor reklamálni, de még mindig megteheted. Sőt, az eredményhirdetés után öt napon belül még fellebbezést is benyújthatsz, amit kötelesek kivizsgálni, az biztosabb módszer, mint a sima reklamáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!