Na kinek milyen lett az emelt biosz és kémia? (orvosira készülők) 2016.
Figyelt kérdés
Aki majd csak később kapja meg ,az is írjon nyugodtan ha megkapta.2016. jún. 17. 17:24
11/24 anonim válasza:
Én 2 éve érettségiztem, akkor biosz 88 és kémia 93 lett emelten, mondjuk külön nem nagyon készültem rá. De azért 98-99 százalékok? Nem rossz.
12/24 anonim válasza:
A 3. válaszoló, a két 98%os vagyok és 494 pontom lett :)
13/24 anonim válasza:
És merre szeretnél tovább tanulni?:)
14/24 anonim válasza:
Hát most úgy néz ki a gytk a cél de majd még meglátjuk ;)
15/24 anonim válasza:
Szép eredmények :D Nekem biosz 80, kémia az rögtönzött volt 51. Majd ősszel;)
16/24 anonim válasza:
Gratulálok a szép eredményekhez !:) akik ilyen jó eredményt értek el ,megkérdezhetem hogy miből készültek es mennyit tanultak rá?:)
17/24 anonim válasza:
a 494es vagyok. Bioszra leginkább az órai jegyzetekből ami nagyjából a mozaikos könyv kiegészítése és az előkészítős lapokból amik meg az összes fellelhető könyvből témánként összeválogatott feladatok valamint az összes eddigi emelt megoldása. Kémiából mozaikos könyv meg jegyzetek és ötösöm és ebből is az összes eddigi emelt :)
18/24 anonim válasza:
én a 97, 99-es vagyok
mivel a tananyagot tudtam, leginkább feladatoztam
bioszból 15-20 feladatsort csináltam+ átnéztem az összes embertanos és növénytanos esszé megoldókulcsát, kémiából pedig inkább feladatokat, azokat is típusonként
kémiából a dr. forgács józsef féle érettségis könyv volt meg, így még abból is csináltam feladatokat(onnan inkább elméletet)
a szóbelire az írásbeli utáni két hétben tanultam, bioszból keveset készültem, az iskolában többször feleltünk már év közben is, abban kimerült a készülés
kémiából a mozaikos könyvből készültem nagyrészt, emellett a nemzeti tankönyvkiadós orbán erzsébet féle könyvből is(leginkább a fémeket és az elektrokémiát)
+ végigcsináltam az érettségi kísérleteket is
19/24 anonim válasza:
biosz 88 kémia 72. (remélem nem emelkedik túl sokat)
20/24 anonim válasza:
Sziasztok, nekem 86% a biosz és 79% a kémia, így 442 pontom lesz. SE-ÁOK lenne a cél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!