Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen biológia...

Szerintetek milyen biológia és kémia könyvekből tanuljak, ha emelt érattségizni szeretnék belőlük?

Figyelt kérdés
Orvosi egyetemre szeretnék majd menni (Semmelweis a cél).Most szeptemberben leszek 11. osztályos és mivel 400 pont fölött kéne teljesítenem nagyon kéne tanulnom; ráadásul jó könyvekből. Nagyon sokan ajánlották már a Mozaik könyveket és már szóba jöttek a Villányi könyvek is. Ti mikből tanultok/tanultatok? Előre is köszönöm.

2016. jún. 17. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ötösöm lesz kémiából pl. elég jó a számításokhoz.
2016. jún. 17. 17:32
 2/4 PureFun ***** válasza:
100%
Én idén érettségiztem és én is SE-ÁOK -ot jelöltem. A biosz és kémia egyaránt 92% lett. Nem jártam különtanárhoz, csak faktokra. Amiből tanultam: kémia - Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából(fgy+megoldások!!) , illetve a tőle származó felkészítő a ketszintu érettségire (tankönyv és feladatgyujtemeny). biosz - Panemsulis biológia tankönyv és feladatgyujtemeny (www.panem.hu-ról meg is tudod rendelni). Ahhoz hogy sikeres legyen az érettségi, nagyon fontos hogy óráról órára tanulj, odafigyelj órákon. Kémiából pedig nagyon nagyon sok feladatot oldj meg az ötösöm leszből, illetve végzősként érettségi számolásokat. Közvetlenül az érettségi előtt pedig minél többször tanulni a könyveket és menni fog! Sok sikert, fel kell kötnöd a gatyód! :))
2016. jún. 18. 10:37
 3/4 anonim válasza:
keves utolsó% 1 év alatt a nulláról ez megoldható?
2016. jún. 30. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem megoldható! Kitartás és türelem kell hozzá!

Gyere a fb csoportunkba, itt kapsz segítséget is! "biológia érettségizők klubja" és "kémia érettségizők klubja"

Sok sikert kívánok!

2016. aug. 8. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!