Melyik ötlete ez a kötelező 50 óra közösségi szolgálat?
Szerintem abszolút semmi baj nincs vele. Ha a sarszedés nem tetszik, keress más helyet.
Én tavaly, 9. osztály áprilisában letudtam, nyárra meg már 83 órám lett.
Heti kétszer másfél órám ment rá: egy öreg nénivel beszélgettem, akinek ez rengeteget jelentett, és egy gyerekotthonos kislánnyal tanultam, aki meg nélkülem nem tudott volna kivel komolyan beszélgetni.
Egyik döntést sem bántam meg. Nekem nem sokba kerül, és hatalmas lelki feltöltődést nyújtott.
És április után nem azért nem hagytam abba mert késsel kergettek, hanem azért, mert a néniért meg a kislányért is úgy éreztem, felelősséggel tartozom.
(Arról inkább kussolok, hogy a nyaram első hetét egy gyerektáborban töltöttem. Nem, nem azért, mert otthon ostorral vernek.. Hanem azért, mert ott szükség volt segítőkre, nekem meg az a hét még pont szabad volt, a gyerekeket is szeretem, szóval semmi okom nem volt rá, hogy otthon nyalassam a sggem. Kaptam érte 18 órát.)
Szerintem válassz magadnak más helyet, ha ennyire sír a szád, ne a rendszert hibáztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!