Melyik ötlete ez a kötelező 50 óra közösségi szolgálat?
Óvodába legyek pár taknyossal, akik úgy is valamit csinálnak és majd utána én legyek leb..szva? Kösz nem. (ez történt a haverommal)
Valami büdös állatmenhelyen lapátoljam a szart? Ezt csináltam eddig 20 órát.
Van ezeken kívül bármi más ami lényegében eltérő? Szerintem nincs. De nem baj, osztálytársam mondott egy helyet ahol le lehet őket fizetni és beírják az összeset. Azt meg simán megkeresem nyári munkával, amiért fizetnek is, és 6x jobb mint szart lapátolni.
Látom a hozzàszólàsom lényegét nem értetted..
Bàrmi kb, ami szórakozás lehet, elfogadtatható. Ilyen akár ha valamilyen rendezvényen vagy ott szervezőként pl..
Ne mondd már h semmi olyan nincs ami a pénzen kívül téged érdekel és szórakozásnak tudnád felfogni
#13 Én egy részét a helyi könyvtárban dolgoztam le, 1 hónap diákmunka volt, fizetéssel és ráhúztam 2 hetet önkéntesen. A többit a városi művelődési háznál tudtam le, rendezvényeknél segítettem pakolni. Illetve résztvettem iskola által szervezett munkákban is pl takarítás. Aztán még több órám is lett mint kell (55).
Nem mondom, hogy végig élveztem, de nem haltam bele, néha még jól is éreztem magam.
nem tudom ki otlete volt de a beszelgetesbe bekapcsolodva:
en vegigcsinaltam az 50 ora munkat. petrezselymet szedtem meg kukaszsakokat osztogattam, tapasztalataim:
a rendszere rossz, nincs megszervezve atgondolva
amit biztosan megtanult minden fiatal altala: hamis konyveles (kulonbozo napokra kellett beirni az orakat a szabalyok miatt,
valakiknek csak ugy megadta edzo ismeros...)
amugy aki arra hivatkozik, hogy apuci anyuci pici fia most majd igy aztan megtanulja mi a munka, sajnos teved mert pont az ilyen diakoknak intezik el, hogy meg ennyit se kelljen ledolgozniuk
nekunk nagyon nehez volt egyaltalan munkahoz jutni, valogatasrol nem is almodhattunk
igazabol nem voltak komoly munkak kb 0 felelosseg volt mindenkin nem szamitott hogyan csinalja meg semmi erdekeltsege nem volt a diakoknak (ugyse rugjak ki ugyse kapnak penzt csak legyenek ott testben..) szerintem ezek miatt pont hogy semmikeppen sem ad a fiataloknak realis kepet arrol, milyen dolgozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!