Egyetem mellett milyen pénzszerzési lehetőségek vannak?
melyik egyetemre mész és milyen szakra?
diákként dolgozhatsz suli mellett,vagy vállalsz korrepetálást középsulisoknak
Nagyon változó, szerintem az is-is munka+ ösztöndíj elmegy, de ez attól is függ mit dolgozol és mennyi az ösztöndíjad, ami viszont sok mindentől függ, a jegyeidtől az iskolától, a szak az évfolyam tanulmányi átlaga stb.
Ha mindent nem is tudnak a szüleid fizetni, de tudsz otthon lakni és neked nem kell besegítened a kasszába akkor teljesen jól működik. Én dolgoztam is és ösztöndíjat is kaptam )otthon laktam) bőven többett tudtam magamra költeni mint most(persze nekem nem volt tandíjam és hazaadnom sem kellett)
Hát az már nehezebb de sokan vannak így, és valahogy megcsinálják.
Ha nagyon nagy ász vagy próbálj meg majd szakkoliba pályázni, kevés pénzért tök jó ellátás. Egyébként is inkább kolesz az albérlet pesten nagyon drága. Lehet kérni az egyetemeneken is támogatást, a Pázmányt ennyire nem ismerem, de mivel egyházi biztosan van valmilyen.
Diákhitelt csak akkor vegyél fel, ha nagyon nagyon kell, szívás, rosszabb mint bármelyik üzleti alapú hitel.
Szia!
www.pannonwork.hu
www.furgediak.hu
www.melodiak.hu
www.diakmelo.hu
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!