Idén szerintetek fog emelkedni a BME biomérnöki szakon a ponthatár?
Tavaly 167-en jelentkeztek első helyen BME biomérnöknek,
idén viszont 204-en.
Mivel többen is jelentkeztek, és könnyebb is volt az érettségi a tavalyihoz képest, én arra tippelek, hogy emelkedni fog a ponthatár, bár arról fogalmam sincs, hogy mennyivel.
Én szintén egy mérnöki szakra jelentkeztem, ahova szintén többen jelentkeztek mint tavaly, unokatesómmal beszélgettem, szerinte nem lesz 10 pontos emelkedés, csak egy kevés.
Nekem kb 410 pontom lesz.
első: nem a suttyóktól vártam választ...
második, harmadiknak nagyon köszönöm a választ :)))
Szerintem az első nem suttyó, én úgy hallottam nagyon jó arc a srác :)
Amúgy meg ha már BME mérnökire mész, tudhatnád hogy "Minden évben könnyű az érettségi" dumát mindig benyomják.
Másrészt meg mindig ~580-90 környékén jelentkeztek a szakra és 395 környékén mozgott a ponthatár.
Egyedüli év az 2012 volt amikor 100-al többen jelentkeztek, azaz kb. 700-an és felment a ponthatár 407 kemény pontra O.o
Idén is kevesebben mint 600-an jelentkeztek, kb. max 400-401 lesz a ponthatár, felvettek te kis butus, nem kell izgulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!