Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Idén szerintetek fog emelkedni...

Idén szerintetek fog emelkedni a BME biomérnöki szakon a ponthatár?

Figyelt kérdés
Tavaly 399 volt a pont. 406 pontom biztosan lesz, de izgulok, hogy elég lesz-e.

2016. jún. 15. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudtad hogy minden évben emelkedik minden szak ponthatára 50 ponttal? :/ Minden évben könnyű volt az érettségi. Szóval ja, 449 lesz :/ Majd mész jövőre, de akkor meg már 499 lesz... :(
2016. jún. 15. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézz meg tavaly előtti pontokat is, de szerintem nincs okod izgulni :)
2016. jún. 15. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Tavaly 167-en jelentkeztek első helyen BME biomérnöknek,

idén viszont 204-en.

Mivel többen is jelentkeztek, és könnyebb is volt az érettségi a tavalyihoz képest, én arra tippelek, hogy emelkedni fog a ponthatár, bár arról fogalmam sincs, hogy mennyivel.

Én szintén egy mérnöki szakra jelentkeztem, ahova szintén többen jelentkeztek mint tavaly, unokatesómmal beszélgettem, szerinte nem lesz 10 pontos emelkedés, csak egy kevés.

Nekem kb 410 pontom lesz.

2016. jún. 15. 14:07
 4/8 A kérdező kommentje:

első: nem a suttyóktól vártam választ...

második, harmadiknak nagyon köszönöm a választ :)))

2016. jún. 15. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az első nem suttyó, én úgy hallottam nagyon jó arc a srác :)

Amúgy meg ha már BME mérnökire mész, tudhatnád hogy "Minden évben könnyű az érettségi" dumát mindig benyomják.

Másrészt meg mindig ~580-90 környékén jelentkeztek a szakra és 395 környékén mozgott a ponthatár.

Egyedüli év az 2012 volt amikor 100-al többen jelentkeztek, azaz kb. 700-an és felment a ponthatár 407 kemény pontra O.o

Idén is kevesebben mint 600-an jelentkeztek, kb. max 400-401 lesz a ponthatár, felvettek te kis butus, nem kell izgulnod.

2016. jún. 15. 14:39
 6/8 anonim válasza:
Szia, en is oda jelentkeztem szobeli nelkul 416 pontom volt majd holnap derul ki a vegleges eredemenyem, nagyon sok emberrel beszeltem, mert en is attol tartottam hogy megemelik, de azt hallottam, hogy BME-n eleg ritka nagyon magas emelkedes, szeptemberben remelem talalkozunk:)
2016. jún. 16. 13:31
 7/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én is a biomernokire jelentkeztem. Szerintetek 404 ponttal is van esély a bejutásra? :/
2016. jún. 19. 16:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül 421 pontom lett, úgyhogy már nem izgulok annyira :D
2016. jún. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!