Állatorvosira felvételizők, hány pontotok lesz kb? Emelkedést vártok a ponthatárban vagy stagnálást?
Szerintem emelkedni fog valamennyit, mert ha a kémia nem is annyira, de a többi tantárgy könnyebb volt egy kicsit mint a tavalyiak.
Tavaly 415 volt, ha emelkedik, max 5-10 ponttal fog.
Ugyan még közepekből nem szóbeliztem, és még az emelt szóbeliket sem tudom, de ha azok reálisra sikerülnek, akkor kb 440 pontom lesz, szerintem ez elég lesz.
Téged meg biztos, hogy felvesznek.
457
Mivel jóval többen jelentkeztek idén, mint az elmúlt években, és mindkét emelt elég egyszerű volt, én valamekkora emelkedést várok. Úgy 430 körülre tippelem, de majd kiderül.
húúú gratulálok! ha mindenkié ennyire magas lesz, jó sokat fog emelkedni a ponthatár... azért ilyen 20-30 pontos ugrásra nem volt még példa ugye? remélem nem is lesz... :D
holnap írok én is, egykor fogom megtudni a pontszámom.
6-os vagyok: Amióta 500 pontos rendszer van, ezek voltak a ponthatárok: 429 - 415 - 418 - 413
És ennyien jelölték meg első helyen: 348 - 272 - 327 - 340
Idén 418-an jelölték meg első helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!