Mi legyen a jövőmmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tizedikes vagyok,es nem tudom,hogy mi szeretnek lenni. Mi denkepp az egeszsegugyben szeretnek. Egy ideje a vedono van meg kituzott celkent. Milyen erettsegi kell ehhez? Eddig kituno tanulo voltam,vagyok. Faktnak az angolt vettem fel, illetve biosz szakos vagyok. Jo dontes volt ez?

2016. jún. 14. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:

A legfőbb: az legyél, amit szeretsz csinálni! Életed egy jelentős részét a munka teszi ki, huszonéves korodtól kb 65 éves korodig napi 8 órát ezzel fogsz tölteni, érdemes tehát olyan irányba orientálódnod, amit élvezettel tudsz végezni.

Érettségiből pedig olyan kell, amilyet az adott szak megkövetel. Egészségügyi szakokra a biológia, meg talán a fizika vagy kémia közül az egyik. Mindenképp ajánlott (vagy már kötelező is?...) emelt szintűt tenned.

Én a helyedben inkább olyan faktot választottam volna, ami passzol a jövőbeli terveimhez, de az angolból sem lesz károd, főleg, ha mondjuk egy nyelvvizsgát sikerül addig összehoznod.

2016. jún. 16. 07:16
 2/4 A kérdező kommentje:

A biosz emelten fogom.

Es csak egy faktot vehettem fel,mivel a biosz mar alapbol faktnak szamit.

Viszont elbizonytalanodtam,hogy jol dontottem-e.

2016. jún. 16. 12:16
 3/4 anonim válasza:
Csak ne parázd túl ezt a nagy "jövő" kérdést, ha nem fog tetszeni majd váltasz
2016. jún. 16. 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Hat,en attok tartok.mar tulparaztam..
2016. jún. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!