Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha csak 5...

Mi van akkor, ha csak 5 percig tudok beszélni a szóbeli érettségin?

Figyelt kérdés
ha a kihúzott tételről csak ennyit tudok, viszont azt tökéletesen elmondom, ilyenkor mondani kell, hogy befejeztem, ennyi volt? mert ugye elvileg 15 perces. És ettől függetlenül lehet 2-es, esetleg 3-as szintű a felelet?
2016. jún. 12. 12:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
jó de úgy is értékelheti, hogy legalább végig beszélt
2016. jún. 13. 19:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, de ha a reformkorról kell beszélned, te meg 15 perc alatt elmondod a Dobos-torta receptjét, akkor nem fogja azt mondani a tanár, hogy 'de jó,végre valaki 15 percig beszélt".

Az én tippem: Mondd el,amit tudsz az adott témáról, a lehető legkevesebb rizsával-ha hiszed ha nem, a tanári kérdések segíteni fognak. (én pl töri érettségin jártam így: 10 percet beszéltem az adott témáról, aztán a kérdésekre válaszolgatva még egy csomó pontot kiszedtek belőlem, mert a választ tudtam, csak magamtól nem ugrott be).

Nem az a célja egyik tanárnak sem, hogy megbuktasson ;)

Sok szerencsét! :)

2016. jún. 14. 00:13
 13/13 A kérdező kommentje:
de ha egy olyan tételt kihúzok amiről csak pár dolgot tudok, de az egész témát, nem, és belekérdez a tanár dolgokba nem tudok rá válaszolni
2016. jún. 14. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!