Államvizsga öltözék, cipő?
Magassarkúval biztos nem lesz gond, a körömmel sem.
Azonban ha emiatt aggódsz akkor nyugodtan szedd le.
Ha a körmöd nagyon hosszú, akkor már durva a piros festék.
10 centis cipő sem mindegy, hogy milyen. Van abból is nagyon elegáns, szép. És van közönséges is.
A cipő teljesen jó.
Szerintem a köröm klasszikusan elegáns, de ismerek olyan tanárt, aki ettől már kibukna.
De gondolom, azért már kitapasztaltad, hogy a te sulidban, mi a helyzet, hiszen az államvizsgán a tanárok nagy része nem idegen lesz, hanem olyanok, akik már tanítottak vagy tanítanak.
Nem ismerem egyik tanárt se aki bent lesz. Akit ismertem volna, mást tettek be helyette gyes-ről.
Tulajdonképpen csak azért kérdeztem meg a körmöt, mert lemosás persze egyszerű lenne, de mivel mindig piros, így megfogja a körmömet, nem túl esztétikus. Akkor reszelni meg más színűre lakkozni meg nem szárad meg.. igazán nem akarnék ezzel bíbelődni még itt a vizsga előtt.
A cipővel semmi gond, sőt még nőiesebb is lehetne.
Az ehhez hasonló körmökön állítólag sokan kiakadnak, de nekem pl. tetszik az ilyen formájú, méretű és színű köröm. (F/32)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!