Gyógyszerésztan hallgatók! Milyen tankönyveket kellett Nektek beszereznetek?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek, és úgy gondoltam, hogy elkezdenék spórolni a tankönyvekre, de ehhez szeretném tudni, hogy mennyit kéne félretennem és, hogy egyes könyvek elérhetők- e pdf-ben, hogy csak nyomtatni kelljen, esetlen használtan valahol.2016. jún. 11. 15:10
1/3 anonim válasza:
Erre anélkül pontos választ se sem fog tudni adni, hogy megmondanád melyik egyetem érdekel. Én első évben olyan 20-30 ezer forintot fizettem a tankönyvekre. Ennél olcsóbban is meg lehetett volna úszni amúgy, már én is tudom. Van csoportunk, ahol használtan adjuk egymásnak el a könyveket, könyvtár is létezik, plusz fénymásolni/nyomtatni is olcsóbb őket. (Sokkal!) Meg hát nem is mindig van minden könyvre szükség, úgyhogy nem muszáj mindent rögtön megvenni, mert lehet kiderül, hogy valamit szinte feleslegesen vettél meg.
2/3 anonim válasza:
Szia! Szegeden minden félévre jár 6500 forint jegyzettámogatás, ez fedezi a tankönyvek árának 75%-át, a maradék 25%-ot kell kifizetni. Összesen kb 3.500 Ft kellett könyvekre, szóval a jegyzettámogatás miatt 1.000 forintot sem kellett ráköltenem.
Az életfontosságú jegyzetek nyomtatása még plusz 2500 forint.
Továbbá az egyetemi könyvtár ingyen használható.
3/3 anonim válasza:
Elsőben melyek a főbb
tankönyvek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!