Honnan sikerült beszereznetek Gripe Watert?
Figyelt kérdés
Megint hiánycikk úgy tűnik,nem kaptunk eddig sehol,se gyógyszertárban,se Dm-ben2013. jan. 22. 16:08
1/9 anonim válasza:
én egy miskolci pasitól rendeltem, ha kéred priviben elküldöm az e-mail címét. ő Angliából hozatta.
3/9 anonim válasza:
Én is Rossmannban láttam, de már új kiszerelésben.
4/9 anonim válasza:
Amit a Rossmannban lehet kapni, az 3 éves kortól van. A Woodwards-ot nem lehet itthon kapni, mi angol ismerőstől kértük, hogy küldjön. Az ebay-ről is lehet rendelni.
5/9 anonim válasza:
A rossmannban babuline gripe water van, az teljesen más, és nem mellesleg csak 3 éves kortól adható.
A hasfájásra való Gripe water a Woodwarts féle, azt nem lehet kapni jelenleg.
6/9 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy Angliából lehet rendelni.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,még a Brendonban megnézzük,ha ott sincs akkor rendelünk az első válaszolóval majd felveszem a kapcsolatot,annyi írnál nekem kb. mennyi idő a rendeléstől mire megjön?
2013. jan. 23. 12:57
8/9 anonim válasza:
Én kértem, aznap átutaltam az árát, másnap küldte, harmadnap itt volt. De szerintem ha nem délután rendelem, hanem reggel, akkor még aznap feladja és másnapra itt van.
9/9 anonim válasza:
múlt héten Budapesten 4 patikában sem volt és DMben is azt mondták hogy évek óta nincs.
olxrol rendeltem gondolom ők Angliábol hozták 1700ft per üveg.
kint 3 font.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!