Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Véletlenül nem jelentem meg...

Csxeba kérdése:

Véletlenül nem jelentem meg emelt szóbelin. Most mit kell csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elfelejtettem megjelenni az emelt szóbelimen... Közben államvizsgára is készülök, így kicsit keszekusza minden a fejemben.

Nem tudjátok, mi van ilyenkor? Kinek kell szólni? Mehetek javítóra? Ha javítózok, a felvételim még érvényes szeptemberre?

2016. jún. 9. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az emelt szóbelik június 2.-9. között voltak, úgyhogy necces, meg én úgy tudom, hogy csak az orvosi igazolást fogadnák el.
2016. jún. 9. 17:01
 2/8 anonim válasza:
45%
Ha ezt kepes vagy elfelejteni, ne is probalkozz az erettsegivel. Tapasztalatbol mondom. En is mindig elfelejtettem mikor van.. Es sose mentem el.
2016. jún. 9. 17:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Javítóvizsgát legközelebb az őszi vizsgaidőszakban tehetsz, és újra ki kell fizetni a vizsgadíjat. Ezzel az utolsó kérdésedre válaszoltam is.
2016. jún. 9. 18:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket! És a pótérettségi is ősszel van?
2016. jún. 9. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Leghamarabb ősszel, tehát a felvételidet és a pénzedet elbuktad. A már letett írásbelidet is. Fölösleges bárkinek is szólni, a helyzeten nem lehet segíteni.
2016. jún. 9. 20:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Nemnem, nem a javítóra gondolok, hanem a pótlóra. Tudom, h én nem esek bele, csak érdeklődöm.
2016. jún. 10. 05:22
 7/8 anonim ***** válasza:

De pótot írtál, és azt a javítóra szokták érteni, szintén helytelenül...

Pótló vagy javító, mind a kettő akkor van, amikor jelentkezel. Két vizsgaidőszak van egy évben, mind a kettőben van mindenféle, kivéve az előrehozottat, az már csak tavasszal. Nincs külön javítóérettségi meg pótlóérettségi, csak a jelentkezés feltétele más.

2016. jún. 10. 06:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2016. jún. 10. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!