Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy néz ki egy tájékoztató...

Hogy néz ki egy tájékoztató értekezlet?

Figyelt kérdés
Külsős vagyok, nem gimis. Mi van ezen az értekezleten pontosan? ÚGy tudom, itt megtudhatom az emelt nyelvi érettségi eredményt (csak a szóbelit mondják meg, vagy az egésznek a végét)? Nagy előadásra kell készülni vagy csak be lehet menni megnénzi, mint az írásbelit? Milyen egy ilyen? Ki kell öltözni?
2016. jún. 7. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki kell öltözni (vagyis illik), mert akkor kezdődnek a szóbeli középszintű vizsgák. Nem kell nagy előadásra számítani, hanem 5 percre, amikor is felolvassák az emelt szóbeli pontszámait. Ha ezt tudod, akkor már az egészet is tudnod kell, hiszen a megtekintésen láttad az írásbelit ugyebár... Ezen kívül pár szóval ismertetik a jogorvoslat lehetőségét és a közép szóbeli menetét, már ha lesz olyan, és nem csak az emelteseket hívják össze az adott bizottsághoz. Te mikor érettségiztél? Akkor is kellett, hogy legyen ilyen.
2016. jún. 7. 19:31
 2/3 A kérdező kommentje:
2002ben érettségiztem és nem emlékszem rá, hogy volt-e ilyen. Most csak egy emeltre volt szükségem. :)
2016. jún. 7. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk, akkor még nem volt emelt, de elnöki köszöntés volt.
2016. jún. 7. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!