Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet hogy megbukok? Ilyenkor...

Lehet hogy megbukok? Ilyenkor mivaan? :D

Figyelt kérdés
na tehát a sulinkban van ilyen 30%-os hülyeség ha azt meghaladom osztályozóvizsgát kell tennem ha engedik. a mai napot ellógtam és emiatt esedékes h meg lesz a 30% magyarból DEE már lezártak belőle négyesre átmentem. számít ez ilyenkor van nem ? NAgyon parázok gyerekek :D:D remélem nem
2016. jún. 7. 11:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kicsit félreértelmezted... ha 30% feletti a hiànyzásod, nem vagy értékelhető. Ezáltal osztályozóvizsga lesz... de kérdezd csak meg az ofődet erről..
2016. jún. 7. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyrészt ne írd nekem, hogy ne okoskodjak, mert egy szóval nem írtam, hogy kötelező volna számodra az osztályozó. Másrészt ha már annyi tájékozódsz, nézz utána az osztályozó vizsgának, mert Te voltál az, aki úgy írt, mintha az osztályozó vizsgára bocsájtás azonos volna a bukással.
2016. jún. 7. 21:55
 13/14 A kérdező kommentje:

ma 21:51

De le vagyok zárva 4-re és meg van minden hónapra a jegyem

2016. jún. 7. 22:15
 14/14 anonim ***** válasza:
mint mondtam, kérdezd meg az ofőd... ez a legbiztosabb.
2016. jún. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!