8-os vagyok, és nagy eséllyel bukok meg félévkor 1 tantárgyból. Mi történik ilyenkor?
Matek nélkül nem fogsz tudni tőzsdézni!
Na, vegyük komolyan a gondot. Csak most vetted észre, hogy nem megy a matek? 7 és fél évig nem volt vele gond? Amit leírtál, az alapján diszcalculiára gondolnék, ha nem 8.os lennél.A tanáraid már régen észrevették volna, ha ilyen gondod van.Küldtek vizsgálatra a Nevelési tanácsadóba?
Annyi biztos, hogy nagyon nehezen fogsz abba a suliba járni, ahova jelentkeztél. Ráadásul hogy a félévit is nézik... Ha meg esetleg kijavítod az 1-est, akkor is elég necces... És ha most nem megy, akkor a következő 4 év pokol lesz...
10.-es 16/L
Egyszerüen, mond el nekik, ez nekik is érdekük, ha tényleg diszes vagy akkor felmentenek, segítenek....ez neked jó....bár én is diszes vagyok, az olvasás nem megy meg az írás, én megmondtam,hogy nem kell papír róla, inkább szenvedek, de ha papírom lenne mindenhol fel lenne tüntetve és ezt nem akarom...
de ha felmentenének téged akkor nem lenne ilyen gondod...de gimibe is bekerülhetsz,pl nálunk külön diszes "szak" is van...és segítenek nekik az érettségire is máshogy készítik fel őket, különórákkal, meg ilyenek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!