Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 8-os vagyok, és nagy eséllyel...

8-os vagyok, és nagy eséllyel bukok meg félévkor 1 tantárgyból. Mi történik ilyenkor?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a matekot nem értem... Végig egyeseim vannak, pedig tanulok itthon is, meg az osztály legokosabb gyerekével is tanulok, ő szokott korrepetálni, meg a régen színötös matek-fizika-kémia nevelőapám. Nem értem az analóg órát, nem jó a térlátásom, a sima összeadás-kivonást se bírom sokszor megoldani, sőt, amilyen hülye vagyok, a jobb meg a bal oldalt is sokszor szoktam téveszteni... Minden ami alap, az nem megy. Most is írtunk mértékváltásból(!) és hiába tanultam tegnap egész este, alig tudtam írni valamit a papírra. Elmondtam a szüleimnek, hogy nagyon nem megy a matek, erre a nekem esnek, hogy mert nem is tanulok 1 percet sem rá. A többi tantárgyból 3-4-5-ös vagyok, van amelyikre tanulnom se kell szinte, és 5-ös vagyok belőle, mert tényleg olyan szinten könnyű. Legalábbis számomra. Mint ahogy másnak meg a matek könnyű, és pont az a tantárgy nehéz, amiből én 5-ös vagyok. Bocsánat, hogy ez ilyen hosszúra sikeredett, csak félek, és ki kellett adnom magamból, meg kíváncsi vagyok rá, mi történik, ha megbukok 1 tantárgyból félévkor? Fodrász szeretnék lenni, így majd külföldre fogok menni, és megtanulom majd a tőzsdézést is itthon. Anyumék is elsajátították maguktól, és nevelőapám munkájával is tehetősebbek vagyunk valamennyire. Köszönöm előre a válaszokat, és elnézést a sok felesleges információért!
2012. jan. 7. 04:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%

Hát te már nem leszel gimnáziumos.

Sajnállak ,hogy majd nem gimnáziumba fogsz járni. Részvétem.

Tudod amely középiskola nem gimi ,az olyan mint a börtön , fogház legrosszabbak mennek oda.

2012. jan. 12. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Meg kell ismételni az osztályt
2013. márc. 11. 01:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom

van-e pótvizsga

2013. márc. 11. 01:15
 14/14 anonim ***** válasza:
De aztán nem buktál(!)
2013. márc. 11. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!