Emelt érettségi plusz pont, ha 44.6 százalékom lenne akkor sehogyan sem járna az emeltért járó többletpont?
Figyelt kérdés
Idén emelt szintű érettségit csináltam, és hát elég rosszul sikerült, viszont ha a szóbelim 49 vagy 50 pont lesz, akkor az írásbelivel együtt még pont megkapom az emeltért járó plusszpontot. Viszont ha már 48 pont a szóbelim ( ami ugye simán lehet mert 2 pont vesztés az könnyen becsúszik), akkor 44.67 % összességében az érettségi, a lefelé kerekítés miatt csak 44 százalékom van elvileg. Ha ez lenne, hogy 44,6 százalékom van, akkor erre nincs valami méltányossági kérvény vagy valami hogy megkapjam mégis a plussz 50 pontot? Nem akarom ezen elbukni. és hát matematikailag meg 45nek kéne lennie. Volt már valaki ilyen szituban?2016. jún. 5. 22:07
11/13 anonim válasza:
Sajnos nem, csak 45 százaléktól jár a pluszpont, amit mondjuk én elég nagy baromságnak tartok, szerintem 50% alatt többletpontnak is annyinak kéne lenni, mint a százalék, semmiképpen nem tartom helyénvalónak, hogy két azonos százalékra azonos pont járjon emelt szinten, mint középen.De sajnos így van.
13/13 anonim válasza:
én most pont ugyanígy vagyok xD 44 százalékos lett és nem adták meg a pluszpontot és ezt úgy hogy kettőből emelteztem és munka mellett készültem.Szóval együttérzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!