4,5 átlag jó hetedik félévén egy komolyabb gimibe?
Figyelt kérdés
Kicsit elrontottam ezt az évet, de szerintetek nagyon elmaradottnak szamit pl. Foldes gimibe, Herman...(bocsi az ekezetekert)2016. jún. 5. 16:03
1/4 A kérdező kommentje:
évvégén*** bocsi
2016. jún. 5. 16:05
2/4 anonim válasza:
Attol fugg, hogy ez a 4.5os atlagba mi van beleszamolva
Mert ha ebben benne van a tesi, rajz stb akkor kb 4.1-4.2lehet a fotantargyas atlagod. De ha nincs benne, akkor szerintem nem rossz. Bar en nem tudom, hogy milyen az a gimi, de ha eros, akkor szamolj azzal, hogy rengeteg kituno jelentkezik majd.
En 4.7-8as atlaggal mentem meg annakidejen az orszag elso 50 legjobb gimijenek egyikebe es majdnem fullos felvetelivel es igyis eppen-eppen, hogy felvettek.
Ezzel most nem elijeszteni akartalak a gimitol, hanem csak arra szerettem volna utalni, hogy nyolcadik felevjere szerezd meg a kitunot vagy legalabb a kitunokozelit, ha jo suliba akarsz menni
3/4 anonim válasza:
Én is 4,5-el mentem kb. egy jó gimibe. Amúgy tényleg a központi a legtöbb helyen ugyanannyit, vagy inkább még többet számit. Ha pl. 90 pontos központit irsz, 3.5-el is felvehetnek a legelitebb helyekre is, no persze azért annyit nem könnyű irni.:) De ha a fő tárgyakból négyes vagy, nem kell kétségbe esni, csak akkor egy kicsit több kell a felvételin, de persze azért a jegyekre is figyelj oda. De amúgy ahova én jártam gimibe ott úgy volt a felvételi rendszer, hogy hozott pont 50, központi meg 100, egy az egyben, átváltás nélkül, tehát a 4-es tanuló kb. egy feladattal tudta behozni a hátrányát a full kitűnőhöz képest.
4/4 anonim válasza:
A Földes és a Herman kemény gimnáziumok mondjuk nem kicsit. (járt oda ismerősöm) De szerintem még simán felvehetnek, ha nem rontod el a felvételit szóval hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!