4,6-4,7-es átlag milyen?
Tudom, hogy nem annyira jó. Most hetedikes vagyok. Német nemzetiségi suliba járok és németből ötös vagyok. Töri, irodalom, nyelvtan, info és a készségtantárgyak ötösök, a többi szóval természettudományok és matek négyes. Nyolcadik félévre a kémiából, fizikából és talán bioszból is sikerül az ötös, csak túl lusta vagyok és most ezért nem ment. Milyen gimnáziumot ajánlotok ilyen átlaggal? Mondjuk két erősebbet amihez egy jó felviteli kell, pár "közepes", és egy menekülő útvonal, hogy ide még a 3-as 4-es tanuló is bekerül.
Bocsi a hülye megfogalmazásért, remélem azért érthető, és köszönöm a válaszokat. Ja és lehetőleg Budapesti gimnáziumokat írjatok. Köszönöm.
ha írsz egy jó felvételit, bárhova bekerülhetsz még
ez egy jó átlag
Ez relativ. Lehetsz valamiből 10-es, és mégsem tudod a felvételit megírni még 50%-ra sem, illetve fordítva.
Mi az ami érdekel?
Így nem lehet semmit ajánlani.
Rengeteg gimi van a fővárosban, neked kéne kiválasztani, melyik tetszene, mi hiába mondanánk akármit -
Melyik kerületben keresnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!