Szerintetek is csoda történt az érettségi fogalmazásommal?
Figyelt kérdés
A lényeg annyi, hogy soha a büdös életben nem tudtam egy normalás fogalmazást összehozni. Alapiskolás korom óta, szinte mindig majdnem üresen adtam le a papírt. Egyszerűen nem jött semmi ötle, semmi ihlet. Ez így ment éveken keresztül. Amikor elolvastam másokét, akkor jött az ááá de egyszerű meg jópofa ötlet, ilyet én is össze tudtam volna hozni. De soha nem volt ilyen ötletem, amikor tényleges írni kellett volna. Mindenki aggódott, hogy így hogyan írom meg majd a fogalmazást érettségire. Hát én is nagyon stresszeltem tőle. Aztán eljött az érettségi és enyém volt az egyik legjobb esszé. Életemben egy fogalmazást sem írtam addig a pontig, ott pedig megvolt a 3 oldal. Mégis hogyan sikerülhetett ezt elérnem? Mindenki aki meghallotta, csak tátott szájjal bámult, hogy ez meg hogyan lehet lehetséges, hogy én magamtól megírtam egy ilyen hosszú fogalmazást.2016. jún. 1. 19:05
2/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem valahol 85-90% körül volt
2016. jún. 1. 20:33
3/3 csingilingg84 válasza:
Jó neked, én mindig ötöst írtam, erre tanárom leb*szta 60/30ra, hát köszönöm szépen. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!