Mennyivel tolja fel a szóbeli a német érettségit?
117 pont max az írásbeli, 33 pont a szóbeli.
Ha pontot adtál meg könnyebb lett volna :)
87,2 % az 102 pont, ehhez jön 33, az 150-ből 135 pont. Ami 90%.
Hadd kérdezzem meg Tőled is, mert kíváncsi vagyok, miért kérdeznek ehhez hasonlókat naponta tízszer.
Mi nem megy a százalékszámításban? Átmentél matekból de nem tudsz számolni vagy lusta vagy utánanézni a pontoknak?
Tényleg kíváncsi vagyok..
nyilván azért kérdeztem meg, mert nem értettem hogy kell kiszámolni :)
Másrészt nincs összefüggése hogy nem tudom hogy a szóbelit hogy adjam hozzá (vehettem volna a kettőt külön egész 100%nak is:)
Harmadrészt nem a kérdésre válaszoltál,szóval felesleges volt írnod
Nem kell támadásnak venni, mindenkitől megkérdezem. És minek is válaszolnék, az Első Válaszoló már megtette.
De akkor, hogy a kedvedre is tegyek: elég durva két szám összeadása, majd elosztása, valóban igen bonyolult feladat.
Sok sikert a szóbelihez!
Csak nincs szükségem negatív megjegyzésekre. Nem értek ehhez az egész összeadósdihoz az érettségivel kapcsolatban, és ennyi.
Köszönöm
A szóbelin minimum 4 pontot kell szerezned, mint ahogyan az írásbelin min. 15 pontot. Ha nem teljesíted a 4 pontot, megbuktál. Ugyanis mindkét rész (írásbeli és szóbeli) kötelező.
#1-es válaszoló kiszámolta neked a pozitív irányban történő változást. :-)
#8: Koszonom szepen :)
#9: sajnalom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!