Német szóbeli érettségi?
Figyelt kérdés
Kedden lesz a szóbelim németből és nagyon félek tőle.
Annyi lenne a kérdésem, hogy mikor kihúzom a tételt (csak a párbeszéd érdekel témából semmit nem tudok) lesz rajta valami segítség? vagy csak a párbeszéd címe lesz a lapon?
2015. jún. 14. 15:27
1/4 anonim válasza:
Lesz segítség a lapon, kb 3 mondat, azokból kérdéseket is tudsz összeállítani.
Én nem félek a némettől, pedig semmit nem tanultam németre, és elég gyengén megy. :/ :D
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy lesz segítség. Ilyenekre számíthatsz:
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom én a többitől nem félek de a német szerintem nemfog menni nagyon gyenge vagyok 4 éven keresztül épphogy megvolt a 2-es. Mondjuk ha lesz segítség csak összeszedek egy 2-est.
2015. jún. 14. 15:37
4/4 anonim válasza:
Szerintem meglesz a 2-esed, énis úgy vagyok ahogy te, mindig épphogy átcsúsztam, de úgy érzem menni fog. Nagyon jófej a német tanárom, biztosan segíteni fog ha nem menne. Tudok 3 tételt, és ennyi. :D Menni fog mindkettőnknek! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!