Ha kollégium helyet szeretnék kapni mikor nagyobb az esélye hogy meg is kapom?
Figyelt kérdés
Jelenleg Németországban élek és budapesti egyetemre jelentkeztem, mikor nagyobb az esélye hogy kapok helyet ha a nagyszüleimnél jelentkezek be akik nyugdíjasok és körülbelül 300 km-re élnek Budapesttől vagy innen ami igaz 700 km-re van Budapesttől azonban az egy háztartásra jutó összeg elég magas,ezzel azonban az lenne a probléma ha otthon járok egyetemre semmilyen segítséget nem kapok csak magamat tudom ellátni és ezért is lenne szükséges nagyon a kollégium.2016. máj. 31. 20:38
11/13 anonim válasza:
Nem csak hátrányos helyzetőek kapnak kolit :D !! Vagy az előző csak a saját tapasztalatát mondja, de ez nem mindenütt van így. Tényleg egyébként miért akarsz itthon tanulni ? Csak kiváncsiság
12/13 anonim válasza:
-Jó ha elolvassa az aki lehülyézett : " A német felsőoktatási intézmények ÁLTALÁBAN elfogadják a magyar érettségit. Az egyetemek nagy része két emelt szintű érettségit kér a szakterületnek megfelelő tárgyakból. " - de abban viszont igaza van hogy valóban csak feltételezek..
[link] : ez meg egy koli hasonlóan működik mashol is, de attól függ milyen intézménybe akarsz menni.Guglizz rá a suli kolijára
13/13 anonim válasza:
Azt írtam, ha biztosan koliba akar menni akkor hátrányos helyzetűnek kell lennie. Vesznek fel nem hátrányos helyzetűeket is, de ezt csak már akkor mikor a jelentkezők között nincs több hátrányos helyzetű. Nagyon sokan emiatt kényszerűlnek albérletet kivenni, mert nem esélyük sincs bekerülni, hiába jó tanulmányi eredményeik vannak és voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!