Érettségi eredményhirdetés?
Figyelt kérdés
Már nincs jogviszonyom, így kormányhivatalban lesz az eredményhirdetés. Na most van egy olyan, hogy tájékoztató értekezlet 8:00
záróértekezlet 13:00
eredményhirdetés 15:00
A kérdésem, hogy a tájékoztatón is jelen kell lennem? Csak, mert az, hogy 8-ra ott legyek kora hajnali utat jelent.
Előre is köszi!
2016. máj. 30. 17:42
1/6 anonim válasza:
Középszintű érettségi esetében igen, mert ha jól tudom, ott mondják meg, pontosan mikor lesz a szóbelid. Emelt szintűnél nem, hiszen akkorra már túl leszel a szóbeliken (bár hallottam olyat, hogy ott már meg lehet tudni az emelt szintű szóbeli eredményeket, nem tudom, igaz-e.)
2/6 A kérdező kommentje:
Emeltről van szó, de majd még érdeklődöm.
Köszi szépen! :)
2016. máj. 30. 18:24
3/6 anonim válasza:
A tájékoztatón mondják meg a szóbeli eredményedet. Ha kibírod délutánig, akkor nem kell bemenni.
4/6 anonim válasza:
A tájékoztatón semmilyen eredményt nem mondanak meg, ráérsz délutánra menni.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen mindenkinek!
2016. máj. 30. 20:50
6/6 anonim válasza:
Dehogynem mondják meg, négyes, a tájékoztató értekezleten mondják meg az emelt szóbelik eredményét. Ha nem értesz hozzá, ne szólj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!