Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti hogyan fogalmaznátok meg a...

Ti hogyan fogalmaznátok meg a következőt, a lentiek alapján?

Figyelt kérdés

Most tavasszal (március) váltottam konzulenst - igaz a papír le lett adva, de még nem érkezett válasz rá az iskolai rendszeren keresztül (az elfogadással kapcsolatban).

Akkor az lett megbeszélve, hogy május utolsó napjai még beleférnek az elméleti rész elküldésére - azonban még nem állok úgy hogy el tudjam küldeni az említett részt a tanárnak - közben dolgoztam is és minél alaposabban igyekeztem összegyűjteni a forrásanyagokat.

Az lenne a kérdésem tehát, hogy ti hogyan fogalmaznátok meg ezek alapján az e-mailt? Legalább másfél, két hét kellene hogy elkészüljek vele - jobb esetben.

2016. máj. 28. 20:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Szépen megfogalmazod neki. Megszólítás: Tisztelt/Kedves... amilyen viszonyban vagytok. Utána leírod mi a bajod, aztán elbucsúzás Üdvözlettel...
2016. máj. 29. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!