Mit lehet tenni ha az (emelt) érettségi hallásértés része nem sikerült jól a magnó hibájából?
Figyelt kérdés
Már akkor is jeleztem hogy nem hallom jól, feljebb is tekerték a hangerőt de a fő probléma a magnó torzítása volt. Akkor nem tettem rá panaszt (hiba volt), azóta viszont rengeteg hasonló véleményt hallottam azoktól akik abban az iskolában írták a nyelvi érettségit és minél többet rágódom rajta, annál jobban dühít hogy hátrányból indultunk... Főleg mert utólag meghallgattam itthon és kiderült hogy tényleg nem a szöveggel volt bajom (angol). 31.-én lehet megnézni az eredményeket, szerintetek van értelme leírni a tapasztalataim vagy ott már csak kifejezetten a javítással/feladatsorral kapcsolatos észrevételeket lehet benyújtani?2016. máj. 24. 16:50
1/3 anonim válasza:
Már késő. Nekem is torzított, de nincs mit tenni. Panaszt ott és akkor lehetett tenni. Ez ennyi volt.
2/3 anonim válasza:
Attól függetlenül a kormányhivatalban azért jelezni kéne legalább a jövendő érettségizőkért.
Egy ilyen problémával nem lehet mit kezdeni, mert pluszpontot nem adhatnak csak úgy. De legalább legközelebb szervezzék a megfelelő körülmények közé.
3/3 A kérdező kommentje:
Kár érte, nanembaj összességében talán nem lett olyan rossz és valaki tanul az esetemből. :D
Mindenképp jelzem mert állítólag már évek óta érkeznek rá a panaszok de nem történik semmi... Talán majd most.
2016. máj. 24. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!