Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Átmentem a KRESZ vizsgán és...

Átmentem a KRESZ vizsgán és mégsem?

Figyelt kérdés

SZIASZTOK ÉN A E-TITÁN OKTATÓRENDSZEREN CSINÁLTAM AZ OKTATÁS 3.RA SIKERESEN ÁT MENTEM 69 PONTALT ZÖLDEN KI VOLT ÍRVA HOGY SIKERES VIZSGA ÉS MA ESZT A LEVELET KAPTAM :Nyilvántartásunk szerint Ön sajnos még nem tett sikeres KRESZ VIZSGÁT. Felajánljuk Önnek, hogy a közeljövőben induló bármely elméleti tanfolyamunkat térítés nélkül végighallgathatja, amennyiben nem e-learninges képzést választott.

Kérjük, hogy keresse autósiskolánkat bizalommal.

Elérhetőségek: www.netcarjogsi.hu

A NeTcar Autósiskola csapata

2016. máj. 23. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért nem a www.netcarjogsi.hu-tól kérdezed eZt?

Ők -talán- többet tudnak erről, mint mi!

2016. máj. 23. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
LOL... Nem otthon ülve fogsz levizsgázni a KRESZ-ből egy programon keresztül... Az csak azért írta ki, mert a 75 pontból elértél legalább 65 pontot.
2016. máj. 23. 10:59
 3/7 A kérdező kommentje:
NEM OTTHON ÜLVE VIZSGÁZTAM EL MENTEM CSAK TUDOD LÉTEZIK INTERNETES KRESZ TANFOLYAM UGYANÚGY BE KELL FIZETNI A 40 EZERET ÉS AZON TANULSZ DE VIZSGÁZNI a közlekedési hivatalba mentem és 2 szer nem sikerült 3.ra sikeról ki írta hogy sikeresen teljesítetted zöldell emailba viszont nem azt küldték
2016. máj. 23. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó, csak olyan dilettáns módon írtad ki a kérdést, hogy azt feltételeztem... Valószínűleg nekik nem szóltak, az a lényeg, hogy ott megvolt, és lehetőleg alá is írtad.
2016. máj. 23. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Az csak próba vizsga volt akkor
2016. máj. 23. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet vlkivel összekevertek-
2016. máj. 23. 13:09
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat de kiderült hogy keveredés volt de probléma el hárítva !!
2016. máj. 23. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!