Kresz vizsgán tényleg azok a kérdések lesznek, mint a SZAKOE oldalán? Hol érdemes gyakorolni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már kérdezte más is, de egyszerűen nem tudom elhinni. Tényleg teljesen ugyanazokat a kérdéseket teszik be? Másik, hogy elvileg 11000 kérdésből válogatnak, én már megcsináltam 10x a SZAKOE-s tesztet, de állandóan ugyanazokat dobja be.
2015-ös kérdésekre hol érdemes még gyakorolni? SZAKOEn állandóan ugyanazok mennek le, így nincs sok értelme.
Köszönöm a segítséget.
2015. nov. 18. 22:22
1/2 anonim válasza:
Igen, nekem teljesen ugyanazok voltak a kérdések mint a SZAKOE-n. Viszont az is igaz, hogy sokszor ugyanazokat a kérdéseket dobja ki az oldal, szóval lehet hogy lesz pár ismeretlen kérdés a vizsgán ami neked nem jött fel. Nekem azt hiszem kb. 2 vagy 3 ilyen volt. Érdemes többször más időpontban kitölteni, mert nekem volt olyan hogy az elején állandóan ismételt egy kérdést, pár hét múlva meg már egyszer sem jött elő.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. nov. 21. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!