Ha 4,46-ra állok egy tantárgyból meg kell adnia az 5-öst?
Figyelt kérdés
Azt nem kerekítik 4,5-re?2016. máj. 22. 16:31
2/9 anonim válasza:
Nem kell, 4,5-re is megadhatná a négyest, de ezt inkább 4,4-nek veszik. Ha főleg 4-es TZk vannak és csak kisebb dogák 5-ösök akkor dönthet úgy, hogy nem adja meg.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát jó, köszönöm. :( Amúgy azt hallottam, hogy már mindenhol kötelesek megadni 4,5-re.
2016. máj. 22. 16:42
4/9 anonim válasza:
Hallani bármit lehet és mondani is.
5/9 anonim válasza:
elvileg nem,de szerintem ez tanár függő :)
6/9 anonim válasza:
már nem azért, de nálunk az összes tanár x,75-től adja mega jobb jegyet.. még örülj is, ha nálatok 4,5-re már ötöst adnak, nálunk az még bőven négyes lenne
7/9 anonim válasza:
Ez tanárfüggő. Nálunk van olyan, aki 4,4-re is megadja az ötöst, de olyan is van, aki 3,6-nál még feleltet meg szorgalmit írat, ha 4-est szeretnél kapni, ami szerintem hülyeség, de az van, amit a tanár mond... Általában mindig megszokták adni a jobb jegyet, ha valaki a határon áll, de azért van pár olyan tanárom, akik nem így gondolkoznak. Az a biztos, ha megkérdezed. Még van idő, ha tudsz vállalni valamilyen előadást vagy beadandót, vagy felelni akkor azzal még tudsz javítani rajta.
8/9 anonim válasza:
Én tanárként 4,6-től adom meg matematikából az ötöst.
Javaslom olvasd el a suli HPP-jének ide vonatkozó pontjait!
9/9 A kérdező kommentje:
Okés, csak kérdeztem. Nem értem miért kell kiakadni némelyeknek. Már csináltam is prezentációt, és javítok dogát is. Köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 22. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!