4 tantárgyból állok bukásra, de elméletileg menthetö a helyzetem. Nyolcadikos vagyok és továbbtanulás elött állok. Pécsi iskolákat-szakmunkást-rudnátok nekem ajánlani? SOS-ben. Köszönöm
Mi szeretnél lenni?? mivel szeretnél foglalkozni?
- ez alapján válassz iskolát. Ha van olyan tanár, akivel jóban vagy, aki figyel rád, tőle kérj tanácsot. Neki mondd el, mivel szeretnél foglalkozni - és ő ismeri a helyzetet, Téged is, fogja tudni, hova kell ahhoz jelentkezned, hogy haladj az utadon. A jó tanár ezt feladatának érzi, hogy segítsen a diákjainak ebben a nagy döntésben, amely meghatározó a következő évekre, az egész életedre.
Igen. Én is gondoltam erre, de egyik tanárral sem állok jo viszonxban. Többnyire utálnak.
Varrónö szeretnék lenni.
Nagyon sok iskolárol hallottam sok tosszat. Rz miatt is félek nagyon.
Varrónő - ez szép, remélem sikerül. Nem hiszem, hogy utálnak, kérlek, menj oda ahhoz a tanárhoz aki neked a legszimpibb: és mondd el, varrónő szeretnél lenni, hogy látja, merre tudsz haladni. Van egy olyan mondás: Ha nemes lelkű haragosodat ki akarod engesztelni, kérj tőle szívességet.
Működik. Feladat van: a tanár félreteszi, amiért haragszik rád, és segít. (ez a legtöbb tanárra igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!