Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mechatronika mennyire nehéz?

Mechatronika mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Kinek mi a nehéz...
2016. máj. 22. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem írtál semmit a tanulmányi eredményeidről, stb.

Matek és fizika fontos.

2016. máj. 22. 09:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Matekból jó vagyok, emelt szinten tanulom, a fizikát annyira nem szeretem, de az is elmegy.
2016. máj. 22. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, pedig a fizika fontos. Keress egy hallgatót, és kérd meg, hogy mutasson néhány feladatsort amikből vizsgázik. Bár igazából ha a matek jól megy, akkor a fizikát is fel tudod szerintem tornázni ha ráfekszel.
2016. máj. 22. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebb pl mint a gépészmérnök, de később magasabb fizetést remélhetsz. Van benne matek, fizika és informatika is (programozás). Matek és fizika az, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az első vizsgaidőszakban ne húzzanak meg mindenből.
2016. máj. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!