A tanárok mennyi pénzt kaphatnak az érettségi feladatsorok kijavitasaert?
Figyelt kérdés
Ugy tudom, hogy a tanarok kulon penzt kapnak arra hogy kijavitsak az erettsegiket. Hany forintot kaphatnak egy db kijavitott feladatsorert?2016. máj. 19. 16:07
11/31 anonim válasza:
Most épp nincs érettségiző osztályom. Emelt javítást nem vállaltam, mert nem éri meg. Az is dolgozatonként nettó kétezer, és egy dolgozat kb 1 óra. Hazavinni nem lehet, el kell menni egy kijelölt iskolába javítani, kb 4-5 délutánt elvesz 18 dolgozat. Mekis órabér. Szóbeli emelteztetni jobban megéri, mert ott egy nap alatt megvan ugyanez.
14/31 anonim válasza:
És a nettó középszinten / dolgozat az 1400ft?
15/31 anonim válasza:
Olyasmi. Most rákerestem neked egész pontosan, van egy 101.500 Ft-os alapdíj, a középszintű javításért annak a 2%-a jár, emeltért 3, tehát bruttó 2030 ill. 3045. (Pár forintot emelkedett 2013 óta.)
16/31 anonim válasza:
"tehát bruttó 2030"
Akkor szerintetek mennyi időt kéne rászánnom a javításra?...
17/31 anonim válasza:
Hát mostmár semennyit, 16-os, mert már le kellett adni. Te ki vagy? Nyilvánvalóan nem nyereséges, csak a munka velejárója.
18/31 anonim válasza:
Nem kellett még leadni, holnap lesz a megtekintés. Középszint.
19/31 anonim válasza:
A holnapi megtekintés előtt a rendszerben rögzíteni kell az eredményeket.
20/31 anonim válasza:
Az is bele fog férni, nyugalom.
Szóval? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!