A tanárok mennyi pénzt kaphatnak az érettségi feladatsorok kijavitasaert?
Figyelt kérdés
Ugy tudom, hogy a tanarok kulon penzt kapnak arra hogy kijavitsak az erettsegiket. Hany forintot kaphatnak egy db kijavitott feladatsorert?2016. máj. 19. 16:07
1/31 anonim válasza:
Jól tudod, biztos, hogy kapnak. Sajnos összeget én sem tudok mondani.
2/31 anonim válasza:
Az én töritanárom azt mondta három éve, hogy az egész érettségiztetésért összesen nem kap annyi pénzt, hogy be tudna vásárolni belőle hétvégén a teszkóban a családnak.
3/31 anonim válasza:
Nem tudom,de jó lenne tudni,hogy hova ment az a 28 ezer Ft amit befizettek 1 emelt érettségire.
4/31 anonim válasza:
Írásbeli és szóbeli egy olyan tanárnak, akinek van kb. 30 ilyen (tehát olyan diák, akinek javítja az írásbeliét ÉS szóbelizteti is) kap vagy százezret.
5/31 anonim válasza:
Középszinten vizsgázónként bruttó kétezer külön az írásbeliért és a szóbeliért, emelt szinten 3 ezer az írásbeli, kétezer a szóbeli, háromezer a tantárgyi bizottság elnökének.
A már érettségizettek által emelt szinten fizetendő vizsgadíjnak ez csak egy része (konkrétan összesen tízezer forint), nyilván jár pénz a feladatkészítőknek, a nyomdának, a szállítóknak és az egész adminisztratív szervezetnek.
7/31 anonim válasza:
Ez teljesen biztos. Miért? 6 éve nem változott (illetve több 6 éve, csak a kérdés 6 éves).
10/31 anonim válasza:
És milyen érettsegit javítasz most?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!