OKJ vizsga során 82%-os sikertelen vizsga letételére van bármiféle törvény?
Úgy gondolom a központi vizsga nem volt korrekt, 4,0 fölötti átlaggal rendelkező 34 fős csoportból 28-an tettük le sikertelenül a vizsgát, a maradék 6 ember alig 2-essel.
Bármiféle fogódzkodót keresek, hogy bebizonyítsam, ebben nem mi voltunk a hibásak.
Pótvizsga októberben van.
Gyakorlati vizsgánk már megtörtént, utána kaptuk kézhez a központi vizsga eredményeit. Sajnos osztályfőnökünk úgy véli minden rendben ment, mindent átvettünk, minden tökéletes volt. Szóbelink júniusban lesz. Mivel nem teljesítettünk 1 vizsgarészt, ezért muszáj javító vizsgát tennünk.
Kedves szaktanáraink is azt mondják, minden tökéletes volt. Mégis az történt hogy a számolási feladatok közül olyant kaptunk, aminek az alap feladatait csinálgattuk, de sosem gondoltuk volna hogy másik formája is létezik, és akkor ezt logikázzam ki vizsga közepette? Nem tartom ezt korrektnek, és tudom hogy menni fog a mentegetőzés de nem akarom hogy a diák hibája legyen aki 2 évet folyamatosan végigtanult, és nem 2-es átlagú osztályról van szó... én nagyon elkeseredett vagyok emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!