Hány pontot ér egy B-kategóriás jogosítvány megszerzése felvételinél (->egyetem)?
Figyelt kérdés
Na szóval ez értelmes volt ígyxD Ofő mondta, hogy az is beleszámít a felvételinél a pontszámokba, ha valakinek már van jogsija. de nem tudom hogy mennyit:)2010. ápr. 9. 16:46
2/10 anonim válasza:
Biztos április lesején mondta, merthogy nem számít bele az biztos. Max ha közlekedéses sulira mész, de szerintem ottse. Sehol se számít bele. Nekem is van már jogsim de nem számolok vele, hogy kapok is érte majd pontot.
A plusz pontok tanulmányi, sport vagy egyéb (hátrányos helyzet) dolgokért lehet kapni. Nem tudok róla, hogy a jogosítvány is bele tartozik ebbe.
3/10 anonim válasza:
Megerősítem, nem kapsz érte semennyi pontot.
4/10 A kérdező kommentje:
érdekes... pedig komolyan gondolta....
2010. ápr. 10. 22:42
5/10 A kérdező kommentje:
pont ki volt akadva, hogy sehova nem fognak minket felvennixD
2010. ápr. 10. 22:43
6/10 A kérdező kommentje:
még egy kérdés ide:) és a hozzá tartozó egészségügyi vizsga sem? lehet arra gondolt.
2010. ápr. 12. 16:21
7/10 anonim válasza:
Nem számít. :D Egyik része sem. Pluszpontot nyelvvizsgáért, OKTV, SZÉTV stb helyezésekért, emelt érettségiért, sporteredményekért, hátrányos helyzetért lehet kapni. Szomorú, hogy ilyen tájékozatlan tanárok vannak ma.
8/10 anonim válasza:
Én nekem is azt kell mondanom, hogy nem. :S
9/10 anonim válasza:
Második vagyok.
Mivel a jogsihoz kell az egészségügyi vizsga, és továbbra is mondhatom, hogy nem nem számít bele. Semelyik része sem.
Elöttem a kollega szépen felsorolta, hogy mik számítanak bele. :)
10/10 A kérdező kommentje:
igenigen, és is megnéztem most már felvi.hu-n:) csak gondoltam, hogy mivel OKJ-s egészségügyi számít, hátha az is, amit jogsinál raksz le. de ha nem , nem. túl jó lett volnaxD köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 12. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!