Emelt biológia 2016 irásbeli. Hogy sikerült nektek, hány százalékra tippeltek? Hova szeretnétek bejutni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 16:19
1/11 anonim válasza:
Min. 80 lesz, lehet, 85%-is - nekem elég.
Szóval AZZAL nem lesz gond (a szóbelinél sem számítok igazi nehézségre). De a kémia:S Az még nagy kérdés! Bárcsak már azon is túl lennénk!
2/11 anonim válasza:
Nekem is 80-85% között lesz. Állatorvosira elég lenne a két 80% feletti, úgyhogy remélem a kémiát nem rontom el.
3/11 anonim válasza:
Én SOTE-FOKra jelentkeztem, ha jól számoltam 90% feletti lesz a bioszom a kémia viszont lehet necces
4/11 anonim válasza:
#2 Hogy sikerült a kémiád? Nekem a biosz remélhetőleg 85% körül / felett lesz. A kémiát viszont nem tudtam befejezni, így nem tudom milyen lesz. :/ Állatorvosira jelentkeztem én is. :)
5/11 anonim válasza:
nekem 60% körül lesz,de nekem ez elég..pszichológiára és gyógytornászra jelentkeztem,bár szerintem az utóbbira fogok bejutni :)
6/11 anonim válasza:
84-85% és DE-ÁOK-általános orvos
7/11 anonim válasza:
2es vagyok. 75 körül lesz a kémiám. Már csak két jó szóbeli kell.
8/11 anonim válasza:
# 5
hacsak nincs 100%-os emelted egy másik tárgyból, akkor kevés lesz pszichóra
9/11 anonim válasza:
80% is kevés lenne pszichóra,ezért írtam h gyógytornászra fogok bejutni ,mert pszichóra kb. lehetetlen bejutni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!