Milyen egyetemre mehetek?
Most voltam középszintű bioszon,és max 80%-os lesz szóbelivel együtt. Van emelt angolom,ami inkább 70-75%-os.
Szülésznőire készültem, de nem lesz elég pontom,mert oda informatika kell,ami tavaly csak 50%-osra sikerült.
Anglisztikára lehet törit választani,ami ugyancsak 56%-os. Van esélyem egyáltalán valahova bejutni?
Teljesen kiborultam. Mert olyan szakot szerettem volna,ahol segíthetek másoknak. :(
19L
Az még kevesebb... 43% :(
Most azért érettségiztem megint angolból,meg bioszból,mert pszichológiára szerettem volna menni, de nem sikerült a nyelvvizsgám,így arról lemondhatok :(
De úgy tűnik minden másról is.
Esetleg ha más szakra jelentkezek pótfelvételin,ami egészségtudományi karon van,akkor áttudok jelentkezni szülésznőire? Mert úgy olvastam,hogy első évben ezen a karon,minden szakon ugyanazt tanulják.
Igen tudom. :(
Azért kérdeztem,hogy van- e esetleg olyan szak,amire tudok jelentkezni,vagy felejtsem el az egyetemet?
Nagyon el vagyok keseredve,mert tavaly se sikerült :(
Esetleg elkezdek egy okjt, és jövőre szülésznői?
Azt olvastam,hogy jövőre lehet választani nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!