A felsőoktatási szakképzés csak időpocsékolás lenne? Minél több véleményre kíváncsi vagyok.
Alapszakra a központi ponthatár miatt jelenleg esélyem sincs bejutni, gazdálkodási és menedzsment szakról lenne szó.
A felsőoktatási szakképzés és az önköltséges alapképzés között dilemmázom. Nem tudom melyik érné meg jobban: elvégezni a felsőoktatási szakképzést majd az azzal szerzett pluszpontokkal államilag támogatott alapszakra átmenni ezzel meghosszabbítva a képzést vagy bevállalni az önköltséget diákhitellel?
Szerintem csak időpocsékolás. Akkor már inkább egy nyelvvizsgát tennék le, és azzal szereznék plusz pontokat, sokkal hasznosabb lenne. (Kivéve, ha már van nyelvvizsgád.)
Másik lehetőség, hogy elkezded költségesen, javítasz a pontjaidon, és jövőre felvételizel újra, aztán meg elfogadtatod a kreditjeidet. Vagy egyszerűen kihagysz egy évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!