Felsőoktatási szakképzés után ugyanazon az egyetemen tanulhatok ingyenesen (államilag támogatott) alapszakot?
Már láttam ehhez hasonló kérdést, az azonban 2011-es volt, és a biztonság kedvéért megkérdezem még egyszer, hiszen évente változnak a szabályok szinte.
Debrecenbe szeretnék menni igazságügyi igazgatási alapszakra (430) viszont ehhez 90%os emelt töri kellene... ezért gondolkoztam azon, hogy először elmegyek a két éves jogi szakképzésre, és utána folytatom az igazságügyi igazgatásit. Lehetséges ez úgy, hogy az állam finanszírozza?
ez a két év az, amit tanulással töltök el?
attól hogy változnak a követelmények nem félek, mivel a szakra nem kell emelt érettségi, és nekem alap, hogy az lesz, illetve nyelvvizsgám is van.:) tehát úgymond már most túlteljesítettem :D
Gondolom 2 éves az fsz képzés. arra gondoltam.
Egyébként ha megvan az alapképzéshez mindened, akkor miért akarsz előtte mást tanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!