Emelt vizsgapont számítás kérdés: nem értem az átszámítást?
Egyrészt miért kell átszámolni egyáltalán?
Másrészt (angol emelt) az első feladatrész 30 pontos, a második 45. Mégis mindkettőre az utána szereplő 45 pontos táblázat érvényes átszámításkor?
Átszámítás után azzal a ponttal mi a helyzet? Ehhez jön hozzá a szóbeli 30 pontja vagy azt is még "átszámítják"?
Az a gond, hogy 150 pont lenne a max. és nem száz? Vagy mi értelme van ennek az egésznek?
uramisten, remélem a szövegértésre azért kaptál legalább 1 pontot....
olvasott szövegértés max 30 pont--->max 30 vizsgapont, nem kell semmit átszámítani
nyelvhelyesség max 45 pont ---> az utána következő táblázatból átszámolod hogy a te 45/x pontszámod az 30/y-t ér
hallott szövegnél ugyanez csak a 29 pontos átszámítással.
levélírás max 30 pont
szóbeli max 30 pont...
tehát max 150 pontból számítják az eredményed.
de soha nem fogom megérteni az ilyeneket....
úgy csinálsz meg valamit hogy semmit nem tudsz a szabályairól, hátteréről? az életben könnyen csőbe fognak húzni
nem leminősítésként írtam, még mielőtt félreérted, de tényleg illene utánaolvasni, mert ez nem apróbetűs dolog, hanem az érettségi tájékoztatóban van benne. És szerintem elég fontos ahhoz hogy képben legyen az ember :)
de érthetően leírtam neked vagy még pontosítás kell valahol? :)
Bocsáss meg a kirohanásért, csak nagyon feszült vagyok. Iszonyúan szeretnék tovább lépni az életemben, és bármilyen hihetetlen, éppúgy (ha nem jobban) izgulok emiatt, mint aki most érettségizik először.
Igen, értem, amit írtál. Köszönöm.
És hogy érzed hogy sikerült? :)
Valamint megkérdezhetem mi a célod az újabb érettségivel?
Levél nélkül 68 pontom lett (a harmadik hallásértésem nagyon rossz lett). Meglátjuk, mennyi lesz a vége, de a leveleket úgy érzem, jól megírtam. Na, meg még ott a szóbeli is.
Egészségügyi végzettségem van, de pszichológiára szeretnék bejutni.
Neked mi a célod? :)
Na hát ez még 80% körül is lehet ami szép eredmény :)
Én jelenleg szeretnèm jól teljesíteni a 2. Félévem a BME-n, ha már eddig mérföldekkel jobban állok mint az 1. Félévben.
Hát én csodálok mindenkit aki azért ment az egészségügybe mert embereknek akar segíteni :)
Utálom a bioszt és a kémiát pedig az oda nem ártXD
bár a pszichológiához talán még lenne is vvalamennyi érzékem, mert könnyen kiismerem az embereket, és ha kell,, befolyásolni is tudom őketXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!